Free Web Hosting Provider - Web Hosting - E-commerce - High Speed Internet - Free Web Page
Search the Web

ادامه تحصيل در

مالزى




مقاطع كارشناسى
1383 - 5 - 10th كلاس زبان 3 ماهه در مالزى - تناگا
1383 - 8 - 12th اولين ورودى به دانشگاه تناگا
1383 - 10 - 10th كلاس زبان 3 ماهه در مالزى - تناگا
1384 - 3 - 12th دومين ورودى به دانشگاه تناگا


اولين ورودى براى مقاطع كارشناسى ارشد و دكترا
1383 - 8 - 12th براى دانشگاه هاى UPM, UKM
توضيح اينكه اخذ پذيرش تنها براى حدود 20% از رشته هاي تحصيلى براى ورودى آبان 83 امكان پذير است و بنابراين پذيرش براى مابقى رشته ها براى خرداد 84 صادر مىشود.
دومين ورودى براى مقاطع كارشناسى ارشد و دكترا
1384 - 3 - 12th براى دانشگاه هاى UPM, UKM

[FAQ]
چه كسانى مى توانند جهت ادامه تحصيل به مالزى عزيمت نمايند؟
هر كسى كه داراى گذرنامه معتبر و اجازه خروج از كشور است و داراى مدرك ديپلم و يا پيش دانشگاهى مى باشد مى تواند جهت ادامه تحصيل در دانشگاه هاى مالزى اقدام نمايد.
آيا در مواقعى كه متقاضى فاقد گذرنامه است امكان اخذ پذيرش بدون گذرنامه وجود دارد؟
بله، پذيرش بر اساس مدرك تحصيلى صادر و به متقاضى ارائه مى شود.
دانشجويان در چه دانشگاهى ثبت نام مى شوند و تحصيل خواهند كرد؟
براى مقاطع فوق ليسانس و دكترا در دانشگاه هاى UPM و UKM و براى مقطع كارشناسى در دانشگاه Tenaga كه همگى مورد تاييد وزارت علوم، تحقيق و فناورى مى باشند . همچنين مدارك اين دانشگاه ها از اين اعتبار برخوردار است كه فارغ التحصيلان و دانشجويان مى توانند پس از يك يا دو سال از دانشگاه هاى ساير كشورها نظير استراليا، آمريكا و انگلستان پذيرش تحصيلى دريافت نمايند. جهت اطلاع از جزئيات، لطفاً به كتاب "نظام ارزشيابى دانشگاه هاى خارج از كشور" وزارت علوم و يا به سايت وزارت علوم www.iranscholarship.net مراجعه فرماييد.
چه رشته هايى براى ادامه تحصيل در اين دانشگاه ها وجود دارد؟
براى تحصيل در مقطع كارشناسى

  • مهندسى برق
  • مهندسى مكانيك
  • مهندسى عمران
  • مهندسى الكترونيك
  • كامپيوتر (Information Technology)
    • Information System
    • Graphic and Multimedia
  • علوم كامپيوتر (Computer Science)
    • Systems and Networking
    • Software Engineering

و در مقاطع كارشناسى ارشد و دكترا

  • مهندسى
  • علوم
  • علوم انسانى
  • مديريت
  • حقوق
  • علوم پزشكى
  • كامپيوتر
دانشگاه هاى مالزى كه از آنها پذيرش اخذ مى شود در چه شهرى واقع شده اند؟
در كوالالمپور، پايتخت مالزى.
چرا بهتر است كشور مالزى جهت ادامه تحصيل انتخاب شود؟
  • 55% از جمعيت كشور مالزى مسلمان است و لذا فرهنگ اين كشور با فرهنگ و آداب و رسوم ايرانيان سازگارى بيشترى دارد.
  • دانشگاه هاى مالزيايى كه از آنان پذيرش اخذ مى شود داراى اعتبار بين المللى بوده و مورد قبول همه دانشگاه هاى معتبر جهان مى باشند.
  • هزينه هاى تحصيل و زندگى در مالزى حدود يك سوم تا يك چهارم هزينه تحصيل و زندگى در استراليا و انگلستان است.
  • با توجه به اينكه جهت انجام سفر توريستى به مالزى ويزا مورد نياز نمى باشد، والدين دانشجو مى توانند در هر زمان به راحتى جهت ملاقات و ديد و بازديد از دانشجو به مالزى سفر نمايند.
آيا براى اخذ پذيرش، شرط سنى وجود دارد؟
براى دانشجويانى كه با مدرك ديپلم و يا مدرك فوق ديپلم جهت تحصيل در مقطع كارشناسى عازم كشور مالزى مى باشند حداكثر سن 24 سال مى باشد .
براى تحصيل در مقاطع كارشناسى ارشد و دكترا شرط سنى وجود ندارد.
آيا براى اخذ پذيرش، امتحان ورودى و شرط معدل ديپلم وجود دارد؟
براى هيچ كدام از مقاطع امتحان ورودى وجود ندارد. براى متقاضيان مقطع كارشناسى معدل ديپلم نبايد از 12 كمتر باشد. همچنين دارندگان ديپلم رشته هاى مختلف مى توانند در هر كدام از رشته هاى كارشناسى شركت كنند. اما براى مقطع كارشناسى ارشد و دكترا معدل كمتر از 15 احتمال پذيرش را كاهش مى دهد .
آيا براى اخذ پذيرش در مقطع كارشناسى { پيش دانشگاهى } لازم است؟
خير، نياز به دوره پيش دانشگاهى نمى باشد.
آيا تدريس به زبان انگليسى است؟
بله. تدريس به زبان انگليسى است.
آيا دانشجويان بايد مدرك زبان TOEFL و يا IELTS داشته باشند؟
پاسخ اين سوال بستگى به مقطع تحصيلى و دانشگاه دارد. اگر متقاضيان مقطع كارشناسى مدرك TOEFL داشته باشند، با ارائه آن به دانشگاه از اين مرحله عبور مى كنند. ساير متقاضيان در آزمون زبان شركت كرده و در صورت نياز در كلاس هاى 3 ماهه زبان دانشگاه شركت مى كنند. متقاضيان مقاطع كارشناسى ارشد و دكترا در اكثر موارد نيازى به ارائه مدرك زبان ندارند.
آيا متقاضيان ديپلمه متولد 1366 به بعد مى توانند پذيرش دريافت نموده و عازم خارج از كشور شوند؟
بله، بر اساس مقررات موجود متقاضيان متولد سال 1366 مى توانند گذر نامه دريافت و تا اسفند سال جارى جهت ادامه تحصيل به مالزى عزيمت نمايند.
آيا امكان كار در مالزى وجود دارد؟
پس از اخذ پذيرش تحصيلى متقاضى به عنوان دانشجو عازم مالزى مى شود و لذا قانوناً مجاز به كار نمى باشد. على ايحال وضعيت بازار كار در مالزى بسيار خوب است و دانشجو در سال هاى آخر تحصيل خود چنانچه شغل مورد نظر خود را پيدا نمايد مى تواند از كارفرماى مربوطه درخواست نمايد كه ويزاى دانشجويى وى را به ويزاى كار تغيير دهند.
زمان شروع ترم تحصيلي در مالزى چه موقع است؟
12 آبان ماه و 12 خرداد ماه هر سال.
طول مدت تحصيل چقدر است و چند واحد درسى بايد گذرانده شود؟
مقطع طول مدت (سال) تعداد واحد ها توضيحات
كارشناسى 4 140 اگر متقاضى صاحب مدرك فوق ديپلم باشد، حداقل 1 سال از مدت تحصيل او كاسته مى شود.
كارشناسى ارشد 2 36-40 اگر متقاضى تغيير رشته دهد، حدود 30 واحد درسى به كل واحد ها اضافه مى گردد. در غالب موارد، تحقيق (Research) نيز الزامى است.
دكترا 4 140 چگونگى تحصيل بستگى به رشته و تصميم دانشگاه دارد كه بصورت شركت در كلاس يا تحقيق (By Research) يا هر دو خواهد بود.
هزينه تحصيل و زندگى براى دانشجو در مالزى چقدر است؟
براى دانشجوى مقطع كارشناسى در رشته هاى مهندسى و كامپيوتر هزينه سالانه شهريه 3 ميليون تومان و هزينه سالانه غذا و خوابگاه و ساير هزينه هاى متفرقه براى كليه رشته ها 1.6 ميليون تومان است. بنابر اين جمع هزينه ساليانه يك دانشجو در مقطع كارشناسى در مالزى 4.6 ميليون تومان در سال است.

براى مقاطع كارشناسى ارشد و دكترا هزينه سالانه شهريه بين 800 هزار تومان تا يك ميليون تومان مى باشد و هزينه غذا و خوابگاه حدود 1.7 ميليون تومان خواهد بود. و بنابر اين جمع هزينه سالانه يك نفردر دوره هاى كارشناسى ارشد و دكترا حدود 2.5 تا 2.7 ميليون تومان است.
آيا هزينه تحصيل و زندگى دانشجويان در ايران پرداخت مى شود؟
خير، اين هزينه ها كلاً و بصورت اقساط توسط دانشجو در مالزى پرداخت مى شود.
اخذ پذيرش تحصيلى در چه مدتى انجام مى شود؟
براى مقطع كارشناسى حدود 35 روز.

براى مقاطع كارشناسى ارشد و دكترا ابتدا در قبال دريافت مبلغ هشتصد هزار ريال مدارك متقاضي به مالزى ارسال مىشود تا مشخص شود از كدام دانشگاه و براى كدام ترم تحصيلى پذيرش اخذ خواهد شد و سپس قرارداد منعقد و پذيرش حدود يك هفته قبل از شروع كلاس ها وصول و به داوطلب تحويل مىشود. توضيح اينكه مبلغ هشتصد هزار ريال مذكور به هيچ وجه قابل استرداد نمى باشد.
حق الزحمه اخذ پذيرش تحصيلى چه مقدار است؟
مقطع تحصيلى مبلغ (تومان)
كارشناسى 350,000
كارشناسى ارشد * 420,000
دكترا * 520,000
* اين مبالغ علاوه بر 800,000 ريال اوليه است.
حق الزحمه به چه نحو دريافت مى شود؟
كل مبلغ حق الزحمه در موقع انعقاد قرارداد نقداً توسط داوطلب پرداخت مى شود.
پس از اخذ پذيرش چه مراحلى طى مى شود؟
دانشجو با ارائه پذيرش دانشگاه و گواهى بانك مبنى بر وجود مبلغ 40 ميليون ريال در حساب بانكى خود و يا والدين و بليط هواپيما به سفارت مالزى در تهران مراجعه و تقاضاى صدور رواديد Social مى نمايد، سپس دانشجو عازم مالزى گرديده و مراحل صدور ويزاى دانشجويى از طريق دانشگاه مربوطه در مالزى انجام مى شود. براساس قوانين كشور مالزى، دانشجو در موقع ورود به مالزى بايد حداقل مبلغ 3000 دلار (آمريكا) بصورت نقد همراه داشته باشد.

توضيح اينكه براى دانشجويان دوره ليسانس گواهى موجودى حساب بانكى بايد به مبلغ 60 ميليون ريال باشد.
آيا اوقات خاصى براى مراجعه به سفارت مالزى وجود دارد؟
بله، روزهاى يكشنبه تا پنج شنبه و فقط از 9 تا 11 صبح.
كشور مالزى از نظر آب و هوايى چگونه است؟
در كشور مالزى فقط يك فصل آب و هوايى وجود دارد و در تمامى طول سال دماى هوا در روز حدود 32 درجه سانتيگراد و در شب حدود 28 در جه سانتيگراد مى باشد.
هزينه هاى مسكن و غذا در مالزى در مقايسه با ايران چگونه است؟
هزينه اجاره مسكن ارزان تر از ايران است و به عنوان مثال اجاره يك آپارتمان 3 اتاق خوابه حدود 120 هزار تومان در ماه است. هزينه غذا و مواد خوراكى در حدود هزينه هاى مذكور در ايران است.
اگر پس از امضاء قرارداد پذيرش تحصيلى اخذ نشود چه خواهد شد؟
در اين صورت كليه وجوه دريافت شده به دانشجو مسترد خواهد شد.
اگر پس از امضاء قرار داد متقاضى از ادامه تحصيل منصرف شود چه خواهد شد؟
در اين صورت اقدامات مربوط به اخذ پذيرش متوقف مى شود و مبلغ دريافت شده پس از كسر دو ميليون ريال به متقاضى مسترد مىشود.
چه مداركى بايد توسط دانشجو براى شروع اقدامات تحويل شود؟
مقطع كارشناسى

  • دو نسخه ترجمه رسمى به زبان انگليسى نمرات سال آخر ديپلم و پيش دانشگاهى
  • دو نسخه ترجمه رسمى به زبان انگليسى گواهى مدرك ديپلم و گواهى مدرك پيش دانشگاهى
  • فتوكپى صفحات 1 تا 10 گذرنامه كه حداقل بايد داراى 2 سال اعتبار باشد
  • 6 قطعه عكس 6x4 رنگى
  • اخذ تاييديه از بانك به نام متقاضى يا ضامن مالى متقاضى مبنى بر وجود حداقل 60 ميليون ريال در حساب بانكى.

مقطع كارشناسى ارشد و دكترا

  • دو نسخه ترجمه رسمى به زبان انگليسى صورت ريز نمرات آخرين مدرك تحصيلى
  • دو نسخه ترجمه رسمى به زبان انگليسى آخرين گواهى مدرك تحصيلى
  • فتوكپى صفحات 1 تا 10 گذرنامه كه حداقل بايد داراى 2 سال اعتبار باشد
  • 6 قطعه عكس 6x4 رنگى
  • 2 صفحه جداگانه توضيحات به زبان انگليسى (Abstract) در مورد 2 موضوع مختلف كه متقاضى علاقمند به تحقيق در مورد آنها در مقطع تحصيلى مورد نظر خود مى باشد.
  • يك نسخه رزومه به زبان انگليسى حاوى مشخصات فردى، سوابق تحصيلى و سوابق تجربى.
  • فتو كپى هرگونه مدارك مربوط به طى دوره هاى آموزشى و يا تحقيقات و يا تاليفات.
  • ارائه 2 نسخه معرفى نامه از استادان دانشگاه بر روى فرم مخصوص دانشگاه.
  • يك صفحه توضيحات به زبان انگليسى (Abstract) در مورد موضوع تحقيق انجام شده در مقاطع كارشناسى يا كارشناسى ارشد.
  • براى دانشگاه UPM تاييديه موجودى حساب بانكى به مبلغ 85,000,000 ريال (ده هزار دلار آمريكا) لازم است.
محل اقامت و زندگى دانشجو در مالزى كجاست؟
دانشجويان مى توانند در خوابگاه هاى متعلق و واقع در دانشگاه اقامت نمايند كه داراى گزينه هاى يك تخته يا دو تخته و مجردى يا متاهلى مى باشد و يا اقدام به تهيه مسكن شخصى نمايند.
آيا در موقع ورود به مالزى حضور نماينده دانشگاه الزامى است؟
بله، در موقع ورود دانشجوى مقطع كارشناسى به مالزى نماينده دانشگاه در محل فرودگاه بين المللى كوالالمپور حضور مى يابد و دانشجو را مستقيماً به خوابگاه دانشگاه منتقل مى نمايد.

اين قانون در مورد دانشجويان دوره هاى فوق ليسانس و دكترا صدق نمى نمايد.






[Home]



صفحه اول Home

 

تحصيل در مالزى
سايت هاى دانشگاه هاى مالزى
درباره مالزى

 

تحصيل در فيليپين
سايت هاى دانشگاه هاى فيليپين
درباره فيليپين

 

تماس با ما



[Contact Us]